Health & Beauty by Dewii

LR ‘Intense Sivera’ drinking gel ondersteunt uw stofwisseling en hart- en vaatstel optimaal

Sinds afgelopen november is onze activiteiten begeleidster Dewi bezig met een nieuwe online business, ook wel netwerkmarketing.

Dit doet zij samen met een Duits Health & Beauty bedrijf dat in 2020 al ruim 35 jaar bestaat. Deze producten zijn allemaal dermatologisch getest en samengesteld door een team van specialisten en deskundigen.

Hierbij geeft zij ook Health & Beauty workshops bij mensen thuis. Ook voor Hartgroep en Hartgroep Jongeren zullen deze workshops als activiteit beschikbaar worden gesteld, een avond met vrienden/vriendinnen kennis maken met de vijf verschillende lijnen die LR biedt.

De producten worden allemaal gemaakt op de natuurlijke basis van Aloë Vera, voor de mensen die gevoelig zijn of allergisch zijn voor bepaalde stoffen zijn deze producten ook goed te gebruiken, omdat er niet wordt gewerkt met parabenen of minerale oliën.

Tijdens de workshops kun je kennis maken van de verschillende producten, zo ook met de drinking gel, die geschikt zijn voor meerdere lichamelijke klachten. Ook voor onze doelgroep is er een speciale drinking gel ontwikkeld, de ‘Intense Sivera’ deze LR LIFETAKT Vital Care ondersteunt uw stofwisseling en hart- en vaatstel optimaal.

In de natuurgeneeskunde wordt de Aloë Veraplant al eeuwen gebruikt vanwege zijn cosmetische en therapeutische eigenschappen. Het sap van de Aloë Vera wordt door LR ook verrijkt met brandnetelextract.

Zou jij ook graag een workshop willen inplannen om kennis te maken met deze producten, stuur dan een mailtje naar: ‘dewiroso.lr@gmail.com‘ ook kunt u een kijkje nemen op de Facebookpagine ‘Health & Beauty by Dewii’ voor meer informatie en ook de producten.

Quote: ‘We can catch more stars when we gave each other a little boost’