Column Dewi 2020-1

Iedere editie publiceren wij een column van ons bestuurslid en tevens redactrice van dit Jongeren magazine.

Tijdens het schrijven van deze column ben ik net begonnen aan mijn tweede werkweek van 2020. Een nieuw jaar, vol nieuwe kansen!2019 heb ik zelf minder goed afgesloten. Na een ellendige avond met krampen, misselijkheid en het niet meer kunnen lopen van de pijn in mijn buik, ben ik na ruim 2 uur bezig te zijn geweest met de ambulancedienst, huisartsenpost en mijn huisarts toch opgenomen met de ambulance, in de hoop dat de pijn minder zou worden en ze konden kijken wat ze konden doen voor me.Helaas, door een DNA-afwijking reageer ik niet op pijnstillers en medicatie dus het was echt afwachten tot mijn lichaam moe werd en ik in slaap viel uit oververmoeidheid.Toen het jaar afgesloten met een frisse blik en vol goede moed in Disneyland Parijs, genoten van de rust, de mensen om mij heen en de spectaculaire oud en nieuw show in Walt Disney’s Studio’s park.Ook wil ik jullie in deze column bedanken voor de lieve en mooie reacties die wij en dus ook ik hebben gekregen over mijn openheid en ervaringen met Mental Health problemen.Ik hoop dat 2020 een mooi jaar mag worden, voor mij wordt het een bijzonder jaar met mooie reizen, nieuwe opleidingen, een nieuwe online marketing erbij en de mooie momenten die al gepland staan voor dit jaar.Liefs, Dewidgd.roso@hartgroep.nl