Gezondheidsbeurs MECC 2015

Een vitaal dagje uit voor iedereen die actief bezig is met een gezonde levensstijl

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2015 vindt de Gezondheidsbeurs Limburg plaats in het MECC Maastricht. Na de succesvolle edities van de Parkstad Zorgbeurs in Parkstad Limburg, zal onze organisatie ook de bezoekers van de Gezondheidsbeurs in Maastricht op een aantrekkelijke en interactieve manier informeren over een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van gezondheid en zorg. De Gezondheidsbeurs is een beurs voor jong en oud en is gratis toegankelijk voor de bezoeker.

Hartgroep Nederland is uitgenodigd en aanwezig op de Gezondheidsbeurs in het MECC te Maastricht en op de Parkstad Zorgbeurs in Kerkrade.
Op deze beurzen kunt u informatie krijgen over Hartgroep Nederland – Leefstijl & Lotgenotencontact. Tijdens uw bezoek aan onze stand kunt u uw bloeddruk laten meten. De Gezondheidsbeurs staat geheel in het teken van gezondheid, zorg en een gezonde levensstijl.

De definitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) luidt: Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijk gebreken. Dat is ook meteen de reden waarom wij tijdens de Gezondheidsbeurs Limburg aandacht zullen besteden aan de meest uiteenlopende thema’s.

‘Lekker in je vel’, dat wil toch iedereen?! Dat is het uitgangspunt. Met de onderstaande hoofdthema’s bieden wij dan ook een breed scala aan onderwerpen.

Meer informatie op: http://www.gezondheidsbeurslimburg.nl/