Vakantie naar IJsland

Afgelopen jaar zijn wij 12 dagen op vakantie geweest naar IJsland.
Dit kwam eigenlijk omdat wij ergens heen wilde wat niet erg standaard is. Wij verbleven deze 12 dagen in Reykjavik, de hoofdstad van IJsland. Vanuit Reykjavik hebben wij vele verschillende uitstapjes gemaakt in en rondom Reykjavik, waaronder:

  • Walvissen Spotten
  • Gouden Cirkel tour
  • De mooie Zuidkust van IJsland
  • Noorderlichttour
  • Blue Lagoon

Het mooiste van de hele vakantie vond ik de Blue Lagoon en de noorderlichttour, omdat je dit niet in Nederland kan meemaken.

Toen we naar de Blue Lagoon gingen was het 0/-1 graden buiten en hadden we erge stormbuien. Maar dit kon onze dag niet verpesten en zijn wij gewoon lekker buiten gaan zwemmen en hebben echt een fantastische dag gehad.  Op de laatste dag van onze reis hebben wij de noorderlichttour gedaan. En jawel wij hebben hem gezien. Dit was een ervaring die erg moeilijk uitteleggen is omdat je natuurlijk foto’s en beelden zag op tv, alleen in de werkelijkheid zag je dit helemaal niet zo.

Wij hebben een ongelooflijke 12 dagen gehad en wij zouden zomaar nog een keer teruggaan alleen al omdat je niet alles hebt kunnen zien en doen.


 

Reisverslag van Sam Holla, 22 jaar, Venray