Column Dewi 2019-3

Iedere editie publiceren wij een column van bestuurslid en tevens redactrice van dit jongeren magazine.

In mijn vorige column schreef ik dat ik net thuiskwam van de voorbereidingen voor mijn kaakoperatie. Vandaag ben ik weer op controle geweest en alles loopt precies zoals we gepand hadden!! Gelukkig.Deze editie heb ik veel nagedacht over de inhoud van het magazine. Omdat er nu veel sprake is op social media en het nieuws over jongeren met veel stress en/of mentale problemen en prestatiedruk.Zoals ik eerder beschreef heb ikzelf een zware periode gehad waardoor deze onderwerpen altijd snel mijn aandacht trekken.Hierdoor hoop ik er voor andere te kunnen zijn als een luisterend oor op het moment dat je merkt ergens zelf niet uit te komen.Ik hoop dat ik door mijn bijdrage voor dit magazine en voor onze jongerenafdeling een stuk begeleiding kan bieden aan iedereen die dit kan gebruiken.Liefs, Dewidgd.roso@hartgroep.nl