Hartgroep Jongeren

hartgroep-jongeren-02_1500xUit onderzoek is gebleken dat jongeren behoeften hebben aan lotgenoten contact met leeftijdsgenoten. Hartgroep Jongeren bestaat uit hart- en vaatpatiënten tussen de 16 – 30 jaar, met eigen activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd door het land. Deze bijeenkomsten hebben meestal een thema en worden voor en door deze doelgroep georganiseerd.
Hartgroep Jongeren kunne op deze wijze laagdrempelig kennismaken met lotgenoten, waarbij het genieten van een leuke dag centraal staat.

Hartgroep Jongeren hebben in het eerste jaar sinds de oprichting van Hartgroep Nederland al diverse leuke activiteiten gehad. Deze activiteiten zijn verspreid in het land gehouden en hebben telkens een open en laagdrempelig karakter gehad.

Zo hebben de Hartgroep Jongeren op zaterdag 19 September 2015 de eerste bijeenkomst activiteit gehouden in Arcen (Limburg) en op wel “Elfia” in dat jaarlijks wordt georganiseerd. Het thema was de inmens populaire Game of Thrones, de meeste kwamen verkleed naar Elfia toe en het evenement was overigens geschikt voor alle leeftijden.

Jaarlijks zijn er dagjes uit naar o.a. de Efteling, Ponypark Slagharen, zwembaden en (meerdaagse) bijeenkomsten op ComicCon, GameCon en in September weer Elfia in Arcen!

Zou je ook graag meewillen?…
Kijk dan voor meer informatie op onze Hartgroep Facebook pagina .


Hartgroep Jongeren Patiëntenblad deel 1 2019