Parkstad Zorgbeurs 2015Een vitaal dagje uit voor iedereen die actief bezig is met een gezonde levensstijl

De Parkstad Zorgbeurs is onderdeel van Gezondheidsbeurs Limburg en is een vitaal dagje uit voor iedereen die actief bezig is met gezondheid, een gezonde levensstijl en zorg.

Op 17 oktober 2015 vindt de volgende editie plaats van de Parkstad Zorgbeurs. De Parkstad Zorgbeurs heeft als doel een optimale match te realiseren tussen de vraag en behoefte van de bezoeker en het aanbod van de exposanten.

Hartgroep Nederland is uitgenodigd en aanwezig op de Gezondheidsbeurs in het MECC te Maastricht en op de Parkstad Zorgbeurs in Kerkrade.
Op deze beurzen kunt u informatie krijgen over Hartgroep Nederland – Leefstijl & Lotgenotencontact. Tijdens uw bezoek aan onze stand kunt u uw bloeddruk laten meten. De Gezondheidsbeurs staat geheel in het teken van gezondheid, zorg en een gezonde levensstijl.

In vervolg op de eerdere edities van de Parkstad Zorgbeurs, streven we er opnieuw naar om de bezoeker van de beurs op een aantrekkelijke en interactieve manier te informeren over een breed aanbod aan diensten en producten. Het is een beurs voor jong en oud.

Meer informatie op: http://www.parkstadzorgbeurs.nl/